Un tânăr din Bacău a fost reținut după ce a tras mai multe focuri de armă

  • Nicoleta Ungureanu
  • 26 iulie 2016
  • Social

Un tânăr de 21 de ani din Bacău a fost arestat de polițiști după ce a tras mai multe focuri de armă, în timpul unei plimbări cu mașina.

Potrivit poliţiştilor din Bacău, bărbatul de 21 de ani a fost prins în trafic în timp ce conducea maşina proprietate personală, în urma unei sesizări făcute, prin numărul de urgenţă 112, după ce a tras cu pistolul pe strada Aprodu Purice, din municipiul Bacău.

În timpul percheziţiei făcute asupra autoturismului, poliţiştii au găsit o armă de calibru 9 mm, precum şi 37 de cartuşe de acelaşi calibru.

”În urma cercetărilor, s-a stabilit că tânărul a achiziţionat arma din afara României şi a introdus-o ilegal în ţară. În timp ce se afla la plimbare cu maşina prin municipiul Bacău, bărbatul de 21 de ani a tras trei focuri în plan vertical cu pistolul menţionat pentru amuzamentul prietenilor”, a declarat, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru.

Acesta va fi reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, cu propunerea de instituire a măsurii controlului judiciar.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *