Ultimele Știri

Un tânăr dezertat din Statul Islamic face dezvăluiri incredibile din interiorul grupării. Cum plănuiesc teroriștii să distrugă UE

terorist isis stat islamic

Un tânăr de 27 de ani a făcut declarații incredibile din interiorul grupării ISIS, după ce a luptat trei ani pentru aceasta. Islamistul cu cetăţenie germană areușit performanța de a dezerta din gruparea teroristă şi de atunci a început să ofere informaţii foarte importante autorităţilor de la Berlin, despre ceea ce se va întâmpla cu Uniunea Europeană.

Una din dezvăluirile tânărului a fost aceea că i-a auzit deseori pe jihadiştii din jurul lui vorbind despre organizarea de atacuri teroriste în ţări din Europa, conform știripesurse.ro.

„Au jurat că vor lansa ATACURI în Germania şi în mari oraşe din Europa”, relatează Der Spiegel.

Harry  a fost indoctrinat în timp ce se afla la inchisoare în Germania, iar din momentul în care a ieșit din închisoare a început să meargă foarte des la o moschee, devenind în scurt timp membru al unui grup de islamişti care a trimis cel putin 16 adulţi şi 11 copii în Siria, în anul 2014.

Acesta a povestit că viața în interiorul grupării teroriste a fost una foarte dură, antrenamentele erau foarte grele, trebuind să stea ore întregi în soare şi fiind nevoit să meargă aproape zi lumină în aceste condiţii caniculare.

Harry a informat autorităţile că jihadiştii au jurat să declanşeze atacuri în Germania şi Austria, totul fiind în semn de răzbunare pentru „varsarea de sânge musulman din Afganistan”. Luna trecută, în noiembrie, ministrul de Interne al Germaniei, Thomas de Maiziere, a anunțat că 750 de germani s-au alăturat trupelor ISIS, din care peste 200 s-au întors în ţară

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*