Ultimele Știri

Un spital din România a fost premiat la Londra

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București a primit la Londra, în cadrul Achievements Forum, premiul „Cel mai bun spital” iar managerul unității, Dan Mircea Enescu, a primit premiul „Cel mai bun manager”.

Nominalizarea a fost făcută la categoria „Inovație în sănătate și management public”.

Pentru oferirea acestui premiu s-a luat în considerare modalitățile prin care s-au atras fondurile pentru modernizarea anumitor secții, spitale și clinici publice, implementarea de programe naționale pentru diferite afecțiuni în beneficiul pacienților, dezvoltarea educației medicale a specialiștilor prin diverse programe – acțiuni științifice, dar și rezultate medicale excepționale precum transplanturi, intervenții chirurgicale etc.

„Academicianul Dan Mircea Enescu a primit din partea „Comitetului Socrate” premiul internațional „Cel mai bun manager” din domeniul sanitar. Aceasta este o recunoaștere a excelentei reputații, a experienței profesionale remarcabile (oferirea de metode de tratament sigure și eficiente) și a managementului de succes. În virtutea acestei nominalizări, acad. Dan Mircea Enescu va figura în „Almanahul Socrate”, se arată în comunicatul de presă.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*