Ultimele Știri

Un român, prieten cu unul dintre atacatorii din Paris, a povestit cum l-a ameninţat Brahim Abdeslam: ”Eşti un necredincios, ţigan de rahat! Într-o zi vă voi ucide pe toţi”

Un român care era prieten cu unul dintre autorii atacurilor teroriste din 13 noiembrie de la Paris, Brahim Abdeslam, a povestit, într-un interviu pentru Derniere Heure şi RTL cum a primit amenințări de la acesta, declarând că ajunsese să nu-l mai recunoască  după ce și-a schimbat brusc comportamentul, potrivit Mediafax.

Aron, fost prieten cu Brahim Abdeslam, care şi-a detonat vesta cu explozibili la un restaurant de pe bulevardul Voltaire din Paris, a declarat vineri că este în stare de şoc, relatează site-ul de ştiri 7sur7.be.

Cei doi au fost apropiaţi până în ziua în care Brahim a dispărut pentru două luni, „august şi septembrie”. Atunci când s-a întors, acesta nu mai era același om pe care Aron îl cunoștea.

„Eşti un necredicnios, ţigan de rahat”, i-a spus Brahim Abdeslam lui Aron, când l-a întrebat despre presupusa sa călătorie în Maroc. „Într-o zi vă voi ucide pe toţi şi dacă te voi ucide, îi voi duce cadavrul mamei tale în România”, a adăugat el.

El a povestit pentru televiziunea belgiană RTL cum a decurs ultima sa întâlnire cu Brahim, cu câteva zile înaintea atentatului de la Paris. „A venit la mine şi mi-a spus: Îmi pare rău, nu ştiu de ce ţi-am vorbit aşa”.

„Brahim, ăsta nu eşti tu, nu eşti persoana pe care o cunoşteam”, i-a spus Aron, care afirmă că Abdeslam a recunoscut acest lucru. Înaintea presupusei călătorii în Maroc, Aron a primit un cadou ciudat de la prietenul său, o fiolă de parfum. „Toată viaţa îţi va aminti de mine”, i-a spus Brahim lui Aron.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*