Ultimele Știri

Un român a câștigat un milion de euro la loto, în Franța

loto

Cu doi euro şi jumătate, un român a câştigat un milion de euro la loteria din Franţa. Norocul l-a răsplătit pe un bărbat din Gorj, care muncea de 20 de ani în Hexagon şi juca la loto în fiecare lună. Cum a încasat cecul, nu a stat pe gânduri: şi-a făcut bagajul şi s-a întors acasă, unde vrea să îşi facă o fermă.

Dumitru Anton a lucrat înainte de revoluţie în armată. Era subofiţer, dar a renunţat la uniformă şi s-a angajat la o fabrică din Motru. Nu l-a mulţumit salariul, aşa că, în scurtă vreme, a plecat la muncă în străinătate. A lucrat în construcţii, apoi şi-a făcut o mică afacere. Aducea în România maşini şi mobilă din Occident.

Bărbatul de 53 de ani recunoaşte: câştiga mulţumitor, dar spera la mai mult. Lună de lună juca la loto în Franţa, câte 30 de euro. Acum două luni, a dat norocul peste el: a câştigat marele premiu de un milion de euro. Cum a luat banii a cumpărat un teren de 20.000 de euro aproape de casa din România.

Proaspătul milionar visează acum să plece în Egipt să vadă piramidele. Deocamdată este însă ocupat să împartă averea. Are patru copii şi pentru doi dintre ei, care lucrează în străinătate, a pus deoparte câte 50.000 de euro. Ceilalţi îl vor ajuta la fermă să sporească avuţia familiei.

Banii câştigaţi la loto îi ţine şi acum într-o bancă din Hexagon. Francezii nu i-au impozitat câştigul şi consideră că milionul este mai în siguranță acolo.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*