Ultimele Știri

Un polițist din Târgu Mureș a refuzat o șpagă de 1.000 euro. Ce s-a întâmplat cu tânărul care a încercat să îl mituiasca

Un poliţist din Târgu Mureș, de la Investigarea Criminalităţii Economice, a refuzat atunci când un tânăr a încercat să îl mituiască cu o sumă de 1.000 euro, tânărul fiind în cele din urmă arestat.

Totul a avut loc atunci când poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, împreună cu ofiţeri din cadrul D.G.A. Mureş, au surprins în flagrant delict un bărbat, de 26 de ani, în timp ce oferea 1.000 de euro unui poliţist, conform Vocea Transilvaniei.

Bnaii erau folosiți de către tânăr pentru a-l convinge pe polițist să nu își îndeplinească îndatoririle de serviciu și să oprească procesul de cercetare asupra lui.

”Pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, a fost efectuată o percheziţie la domiciliul acestuia, unde au fost găsite şi ridicate mai multe documente, în vederea continuării cercetărilor”, se arată în comunicatul IPJ Mureș.

În urma încercării de mituire, tânărul a fost arestat pentru 24 de ore, acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al S.R.I.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*