Ultimele Știri

Un polițist din Brăilă a făcut trafic de droguri prin intermediul Poștei Române

Un polițist brăilean se ocupa cu traficul și distribuirea de droguri către o rețea infracțională din județele Galați și Brăila. Polițistul primea drogurile prin Poșta Română, apoi le distribuia traficanților care se ocupau de vânzarea către consumatori.

Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Brăila împreună cu poliţiştii din cadrul BCCO Galaţi şi SCCO Brăila efectuează acte de urmărire penală într-o cauză având ca obiect infracţiunile de trafic de droguri de risc şi de mare risc.

Potrivit, unui comunicat al DIICOT, începând cu luna iulie 2014, un agent de poliţie de la IPJ Galaţi şi alţi trei suspecţi au desfăşurat activităţi de procurare, depozitare şi vânzare pe raza municipiului Brăila a unor cantităţi de droguri de risc şi de mare risc.

Miercuri, anchetatorii au prins în flagrant un suspect după ce acesta ridicase un colet conţinând droguri.

Procurorii şi poliţiştii au beneficiat de suportul următoarelor instituţii, potrivit competenţelor legale: Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române; Serviciul de Informaţii şi Protecţie Internă Brăila; Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Brăila-Serviciul Acţiuni Speciale.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Un polițist din Brăilă a făcut trafic de droguri prin intermediul Poștei Române

 1. anul 2010 eu in cladirea d.n.a si unul din doi procurori – si ce ?? . siflonule odata si o data tot o sa cazi lat nu in genunchi .
  ce s-au gandit traficantii de droguri cei de pe la motoare de avioane ? de cand a cazut ceasescu cu sotzia lui ? hai din capitala sa facem si politia m.a.i si anticoruptia care s.r.i stie de ei de ani de zile au parte la bani .
  daca s-ar da urmarirea penala anticoruptiei ei nu ca : domnilor noi apasam pe un buton si din jeep se face tractor .
  anticoruptia direct consum si trafic de cocainah in mall vitan la cazinouri la
  neamul preda au relatii puternice si prin bagdasar arsenii .
  au si blat si pe pe la pt_ilfov@mpublic.ro .
  cum ar raspunde anticoruptia daca un brancardier a omorat un pacient – si ce ? .
  pentru etajul 8 .
  adevarul ca asistenta mai trebuia sa si vorbeasca – e prea strans ? . nu ! gandul lor la cocainah , banii pe r.m.n si computere tomografe . ei asistentii nu pune mana la tomograf ca e in mintea cocainei .

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*