Ultimele Știri

Un nou partid pe scena politică românească

Un nou partid se va înființa. Partidul Național Democrat a strâns toate semnăturile necesare și actele vor fi depuse la Tribunalul București.

Deputatul Daniel Fenechiu a anunţat că va depune la Tribunalul Bucureşti dosarul de înfiinţare a Partidului Naţional Democrat. Potrivit acestuia, au fost strânse 32.000 de semnături de susţinere.

„Astăzi am strâns 32.000 de semnături de susţinere pentru noul partid, în condiţiile în care potrivit legii, pentru înfiinţarea unui partid sunt necesare 25.000 de semnături. Luni la ora 10,00 vom depune la Tribunalul Bucureşti dosarul de înfiinţare a Partidului Naţional Democrat”, a declarat Daniel Fenechiu.

Din partid fac parte 10 deputați care aparțin fostului partid PP-DD. Aceștia au solicitat Biroului Permanent al Camerei să schimbe numele din Partidul Poporului- Dan Diaconescu în Partidul Poporului- Democrat și Popular.

Daniel Fenechiu a explicat faptul că noul partid va avea o denumire diferită de cea a grupului parlamentar prin faptul că sunt în discuţii cu deputaţi care se consideră a fi mai apropiaţi de doctrina populară decât cea social-democrată.

Mai mult, Daniel Feechiu a declarat că parlamentarii care fac parte din PND nu se gândesc la o alianță cu PSD sau PNL. Obiectivul lor este să susțină proiectele în care cred și care vor fi în interesul cetățenilor.

Dintre deputaţii care vor face parte din PND sunt Liliana Mincă, Ştefan Burlacu, Tudor Ciuhodaru, Mihai Deaconu, Gabriela Anghel.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*