Ultimele Știri

Un nou duel românesc la Roma între Horia Tecău și Florin Mergea

Florin Mergea la Madrid

Programul zilei de astăzi din cadrul turneului de la Roma ne promite meciuri tari pentru fetele noastre, dar şi un duel românesc la dublu, acolo unde Horia Tecău şi Florin Mergea vor fi adversari pentru a şaptea oară.

Ultimul turneu înainte de al doilea Grand Slam al anului, Roland Garros, ne menţine entuziasmaţi de performanţele tenismenelor noastre. După ce aseară Alexandra Dulgheru şi Irina Begu au produs surprizele zilei, eliminându-le pe favoritele cu numărul 12 şi 11, astăzi urmează alte meciuri grele pentru românce. Simona Halep pornește favorită cu Venus Williams, Irina Begu are şansa ei cu Victoria Azarenka, iar Alexandra Dulgheru o poate surprinde pe Ekaterina Makarova.

În programul masculin, meciul vedetă pentru noi este duelul dintre Horia Tecău și Florin Mergea, care se confruntă pentru a treia oară în acest sezon. Horia alături de Rojer le-au câștigat pe primele două, în sferturi la Australian Open și în turul inaugural de la Miami, însă atunci partenerul lui Florin era britanicul Inglot, iar acum Mergea colaborează cu indianul Rohan Bopanna, cu cu care a cucerit titlul de la Madrid.

Programul zilei:

Alexandra Dulgheru – Ekaterina Makarova – Pietrangeli, ora 12:00, ora României

Horia Tecău/JJ Rojer – Florin Mergea/Rohan Bopanna – Court 1, ora 12:00, ora României

Simona Halep – Venus Williams – imediat după meciul Alexandrei, pe același teren

Simona Halep/Francesca Schiavone – A. Kudryavtseva/A. Pavlyuchenkova  – Court 2, aproximativ 17:00

Irina Begu – Victoria Azarenka – Centrale, ora 22:00

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*