Ultimele Știri

Un nou deputat trimis în judecată de DNA

Deputatul PLR Dorinel Ursărescu a fost trimis, astăzi, în judecată pentru sprijinirea unui grup infracţional suspectat de evaziune cu produse petroliere achiziţionate din Bulgaria.

Fostul lider PNL pe județul Neamț este suspectat pentru trafic de influenţă în scopul obţinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite de către o persoană care îndeplineşte o funcţie de conducere într-un partid, conform comunicatului DNA.

Celelalte persoane implicate în dosarul de evaziune cu motorină sunt Valentin Grosu, fost director al Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Bacău, Răzvan Andrei, fost inspector în cadrul Serviciului coordonare echipe mobile şi supraveghere produse accizabile și Marius Crăciun, care de fapt a iniţiat acest grup infracţional organizat în perioada octombrie 2011 – aprilie 2013.

Ursărescu ar fi acuzat că a intervenit la Direcţia Vamală din Neamţ pentru a sprijini reţeaua de contrabandă cu petrol care aducea motorină din Bulgaria, fără să plătească TVA, în schimbul a câteva mii de euro, mai exact ar fi primit 100 de euro pentru fiecare tonă de motorină vândută.

Dosarul va fi judecat de Înalta Curte de Casație și Justiție.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*