Un milion de smarphone-uri Samsung Galaxy Note 7 din SUA sunt rechemate din cauza pericolului ridicat

Comisia pentru Protecția Consumatorilor (CPSC) a anunțat joi seara rechemarea a un milion de smartphone-uri Samsung Galaxy Note 7 după ce compania sud-coreeană a oprit comercializarea smartphone-urilor, care pot produce cu usurință un incendiu, scrie DPA.

Smartphone-urile Samsung Galaxy Note 7 reprezintă un adevărat pericol, având loc mai multe incidente în care bateriile au explodat sau au luat foc. Compania Samsung a promis că va înlocui cele 2,5 milioane de dispozitive, care au fost vândute în întreaga lume, scrie News.o.

Acestea reprezintă un risc ridicat pentru sănătatea consumatorilor deoarece pot cauza arsuri severe. Samsung a primit o serie de plângeri din partea consumatorilor, care au susținut că smartphone-urile s-au supraîncălzit în timpul încărcării și chiar au explodat.

Plânferile  legate de supraîncălzirea bateriilor din partea consumatorilor americani au fost în număr de 92, printre care se numără 26 de plângeri privind producerea de arsuri și 55 de plângeri legate de distrugerea de bunuri și incendii.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *