Ultimele Știri

Un interlop i-a săpat groapa în curte unui senator de Iaşi

Un parlamentar se confruntă cu ameninţările unui grup de interlopi locali, cunoscut sub numele de clanul Tănase. Senatorul UNPR Ionel Agrigoroaie a fost nevoit să depună o plângere la Poliţie, pentru ameninţare şi distrugere, invocând unele acte de intimidare desprinse din tehnicile mafioţilor sicilieni.

Clanul interlop format din cetăţeni de etnie romă i-ar fi transmis soţiei parlamentarului că “e păcat că trebuie să moară atât de tânără”.  Interlopii i-au săpat o gropă în curte parlamentarului şi i-au transmis că îi va deveni mormânt. Cazul, a ajuns în atenţia serviciilor secrete şi a ministrului de Interne, Gabriel Oprea.

Conflictul dintre senator şi clanul Tănase are la bază o dubioasă executare silită în contul unei datorii la bancă a senatorului. Banca a scos la licitaţie doar un cat al vilei de lângă bojdeuca lui Creangă în care acesta locuieşte. La licitaţie s-a prezentat interlopul Vandam Constantin. După instalarea lui Vandam în casă, mai mulţi romi au început să terorizeze familia senatorului, dar şi vecinii. Miza finală: obţinerea întregii vile, prin intimidări.

ionelIonel Agrigoroaie

Vandam Constantin a devenit proprietar pe un cat al vilei în care locuieşte Agri­goroaei în urmă cu câteva luni. Modul de dobândire a acelui corp este cel pu­ţin curios. Din cauza unui credit neplătit către Piraeus Bank de către firma senatorului, executorii judecă­toreşti au scos la licitaţie corpul C1 al imobilul de pe stradela Scăricica nr. 2, situat la aproximativ 300 de metri de Bojdeuca lui Ion Creangă, în zona Ţicău.

A fost scos la licitaţie doar acel cat întrucât doar el fusese pus gaj în momentul în care Ionel Agrigoroaei a contractat împrumutul. După fina­li­zarea procedurilor de executare, Van­dam Constantin s-a mutat în partea sa de casă, separată de un zid de restul imo­bilului, în care continuă să lo­cuiască şi Ionel Agrigoroaei şi familia sa. Bizareria acestui caz este reprezentată de modul în care un tânăr de 19 ani, care spune despre sine, pe Facebook, că a studiat la „şcoala de jmecheri“, a aflat despre această licitaţie şi a plătit 37.000 de euro pentru a intra în posesia corpului de clădire.

gropa

În urmă cu aproximativ trei săp­tămâni, între cele două tururi de scrutin pentru alegerea preşedintelui Româ­niei, Vandam Constantin s-a mutat în partea sa de casă. Potrivit solicitărilor înaintate autorităţilor, dar şi a de­claraţiilor oferite de către Ionel Agri­goroaei, din acel moment a început o amplă acţiune de intimidare, scopul final fiind, susţine senatorul, evacuarea sa din întregul imobil.

„În ultimele săptămâni am fost ameninţat cu moartea sau mi s-a spus că voi ră­mâne paralizat, de cel puţin 30 de ori. Modul în care această persoană pune problema în discuţiile pe care le are cum mine, invocând des chestiuni politice, mă fac să cred că cineva o incită să facă aceste fapte ilegale, urmărind probabil un interes“, a precizat Agrigoroaei.

983612_561223313991747_2198514479957821261_n

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*