Ultimele Știri

Un important om de afaceri din Teleorman face dezvăluiri despre Liviu Dragnea. Ce acuzații grave îi aduce acesta

Un important om de afaceri din Teleorman a făcut mai multe dezvăluiri despre modul în care Liviu Dragnea își conduce ”afacerile”. Acesta a descris maniera lui Liviu Dragnea de a face bani ca fiind ”mafiotism” sau ”șarlatanie”.

Este vorba despre Ion Codrea, acționarul principal al societății Unicom, care este de părere că pentru a rezista pe piața afacerilor în Teleorman, ai nevoie să intri în politică mai întâi, zona fiind dominată de vicepremierul Liviu Dragnea. Conform acestuia, toate licitațiile publice organizate în Teleorman sunt câștigate de firma Tel Drum, care este susținută de oameni ai lui Dragnea.

„Dragnea și cu partenerul său cumpăraseră, prin metode încârligate, toate clădirile din sistemul de comerț socialist. Cei doi au împărțit juma-juma Turnu Măgurele. După ce am cumpărat eu un spațiu de la partenerul lui Dragnea, în 2000, zici că au dat dracii în oraș”.

Acesta a mai declarat că firma nu ar exista fără Liviu Dragnea, iar dacă acesta s-ar retrage din peisaj, nici firma nu ar mai exista.

„Dragnea dă anumite fonduri europene și apoi câștigă Tel Drum. Dacă dispare Dragnea, dispare Tel Drum. Tel Drum are contract în fiecare comună. Ăsta e mafiotism, șarlatanie”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*