Ultimele Știri

Un fost ofiţer MApN îi transmite un mesaj dur lui Daniel Barbu: Ochelarii ar merita să-ţi fie striviţi de bocancul plin de praf al unui soldat

Daniel Barbu

Un fost ofiţer MApN a postat un mesaj dur, pe Facebook, la adresa lui Daniel Barbu, afirmând că ochelarii politicianului ar merita să fie striviţi de bocancul plin de praf al unui soldat, după ce parlamentarul a spus că meseria de politician este mai riscantă decât misiunea unui soldat în Afganistan.

”Am participat la 3 misiuni în Afg (Afganistan – n.r.) domnule Daniel Barbu. Ştiţi ce se afla în acele cufere metalice care s-au întors din Afganistan? Nu sunt şpăgi sau comisioane care circulă în cercurile dumneavoastră, sunt trupuri de militari care au plecat în Afg pe o diurna egala cu 40% din diurna unui politician. Ochelarii dumneavoastră ar merita să fie striviţi de bocancul plin de praf al unui soldat. (preferabil să-i aveţi pe nas)”, a scris pe Facebook Florin Paul Valea, fost ofiţer MApN.

Senatorul ALDE Daniel Barbu a susţinut vineri că meseria de politician este ”cea mai grea”, una „mai riscantă decât misiunea unui soldat în Afganistan”, întrucât aleşii îşi riscă în fiecare zi libertatea şi sănătatea.

”V-aţi ales o meserie grea. Este cea mai grea dintre meserii. Uneori este mai grea decât meseriile pe care le considerăm foarte periculoase, cum este cea de miner. (…) Meseria de politician este grea şi foarte puţină lume ştie de fapt ce faceţi cu adevărat în fiecare zi a săptămânii, adesea şi sâmbetele şi duminicile. Este o meserie grea, în zilele noastre, pentru că este o meserie riscantă. Este mai riscantă decât misiunea unui soldat în Afganistan”, a declarat senatorul la Liga Aleşilor Locali ai ALDE.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Un fost ofiţer MApN îi transmite un mesaj dur lui Daniel Barbu: Ochelarii ar merita să-ţi fie striviţi de bocancul plin de praf al unui soldat

  1. Oare cate zile de armata a facut individul asta la viata lui? Ma berbecule, am 36 de ani de armata si nu ma pot compara cu unul cu unul care a fost in teatrele de operatiuni! Nu voi idiotilor de parlamentari ati aprobat tratatele Romaniei prin care ii trimiteti pe militarii nostri la dracu-n praznic ? Cum va permiteti sa-i apostrofati ca si-au respectat Juramantul? Hai siktir boule ca in fata mea nu valorezi nici cat o balege de camila!!!!!

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*