Ultimele Știri

Un film despre Nadia Comăneci va avea premiera la Festivalul Tribeca

Celebra actriță Katie Holmes a regizat un sucurtmetraj care prezintă viața extraordinară a gimnastei Nadia Comăneci.

Scurtmetrajul se numește ”Prințesa Veșnică” și va avea premierea mondială la Festivalul Tribeca de la New York. festivalul se va desfpășura în perioada 15-26 aprilie.

„Prinţesa Veşnică” e un scurtmetraj care prezintă momentele importante din viaţa gimnastei care a obţinut primul zece din istorie, la Olimpiada de la Montreal. Nadia Comăneci şi fosta soţie a lui Tom Cruise sunt bune prietene de mai mulţi ani, iar acum au ajuns să colaboreze în industria filmului.

Filmul prezintă viața extraordinară a gimnastei de excepție, Nadia Comăneci, începând cu copilăria grea pe care a avut-o, sacrificiile pe care le-a făcut pentru a deveni cea mai bună gimnastă.

Shorts Program, secţiunea în care a fost inclus filmul despre Nadia Comăneci, cuprinde nouă programe: cinci narative, trei documentare şi unul care implică o combinaţie între cele două genuri.

„Be Yourself” se numeşte programul de documentare în care a fost inclus scurtmetrajul regizat de Katie Holmes, filmele din această secţiune concentrându-se pe poveşti despre identitatea de sine.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*