Ultimele Știri

Un constănţean a creat pagina, „Parchez ca un bou”, pentru ai taxa pe şoferii necivilizaţi

constanta Carrefour Constanţa

Şoferii indisciplinaţi întrec orice limită. Sătul să vadă cum locuitorii oraşului în care trăieşte parchează ca şmecherii pe două locuri, în mijlocul drumului sau pe trotuar, un constănţean a creat o pagină de Facebook pe care a postat fotografii cu isprăvile concitadinilor săi, informează B1 TV.

Pagina are mii de vizualizări aşa că, există şanse mari ca şmecherii să-şi recunoască „operele de artă” şi pe viitor să parcheze regulamnetar. Constănțeanul și-a intitulat pagina de pe site-ul de socializare „Parchez ca un bou” și postează doar poze cu cei care parchează neregulamentar.

Din imagini se disting trei tipuri de şoferi. De exemplu, cele mai multe fotografii postate sunt din categoria şoferilor care-şi lasă maşinile parcate pe câte două locuri. Fie că au maşini de lux, fie că deţin autoturisme în care abia încap două persoane cu tot cu bagaje, toţi par că vor să aibă suficient loc pentru orice manevră.

Mai nou, la modă printre „şmecherii de Constanţa” e să parchezi pe un loc şi jumătate fix lângă un autovehicul identic cu al tău.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*