Ultimele Știri

Un bărbat i-a trimis reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii o scrisoare şi 50 de lire. Care este motivul

Un britanic în vârstă de 43 de ani i-a trimis o scrisoare reginei Elisabeta a-II-a, alături de o sumă de 50 de lire, pentru a o felicita pentru recordul stabilit recent, când a devenit monarhul cu cea mai îndelungată domnie din Marea Britanie.

Bărbatul, pe nume David Vaz, a vrut să o felicite pe regină pentru recordul stabilit recent, când a devenit monarhul cu cea mai îndelungată domnie din Marea Britanie, aşa că i-a trimis o scrisoare. Alături de scrisoare, acesta a pus în plic și o bacnotă de 50 de lire, pentru ca aceștia să fie folosiți de regină pentru a se „răsfăţa cu o ceaşcă cu ceaiul ei favorit”.

Acesta a primic răspuns la această scrisoare și a primit îînapoi banii trimiși:

„Stimate domnule Vaz, Regina doreşte să vă mulţumească pentru mesajul de felicitare trimis”, se preciza în scrisoarea expediată de la Palatul Buckingham.  „Chiar dacă nu v-a putut răspunde personal, regina a fost foarte mişcată de gestul de a-i trimite cele 50 de lire. Totuşi, Majestatea Sa nu poate accepta cadouri de natură financiară, aşa că vă retunez banii împreună cu această scrisoare şi vă transmit că gestul dumneavoastră a fost foarte apreciat. Regina a fost cu adevărat emoţionată de afecţiunea şi suportul de care daţi dovadă, iar scrisorile de felul acesta o bucură foarte mult pe Regină. Vă mulţumesc, încă o dată, pentru cuvintele frumoase”, se arăta în ultimele rânduri.

Acesta a fost emoționat de răspunsul la scrisoare și a mărturisit că nu este prima dată când îi scrie reginei și primește un răspuns: 

„O văd (pe regină, n. red) ca pe o a doua mamă. În urmă cu câţiva ani, am trecut printr-o perioadă foarte dificilă în viaţa mea şi i-am scris reginei şi i-am povestit despre mine. I-am spus că la vremea respectivă trăiem din ajutoarele sociale, dar încercam să contribui şi eu cu ceva, făcând voluntariat. Mi-a scris atunci înapoi, iar asta m-a emoţionat”, a adăugat el în cele din urmă

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*