Un bărbat a renunțat la locul de muncă pentru a se putea juca ”full time” Pokemon Go

  • Nicoleta Ungureanu
  • 19 iulie 2016
  • Social

Un bărbat a renunțat la locul de muncă pentru a-și putea dedica tot timpul găsirii creaturilor digitale din cadrul aplicației Pokemon Go.

Tom Currie, din Noua Zeelandă, lucra ca ospătar și barman la un restaurant de pe coasta Hibiscus, însă nu a putut rezista tentației de a căuta cât mai mulți pokemoni, așa că și-a dat demisia pentru a-și putea dedica întreaga zi acestei activități.

El a declarat că se bazează pe prietenii săi și pe familia sa pentru a-l ajuta, însă recunoaște că părinții au fost derutați de gestul său.

”Când am demisionat, nu i-am spus șefului meu că voi intra în lumea în care voi vâna Pokemoni”, a mărturisit acesta pentru portalul Newsbeat al grupului BBC.

După ce povestea sa a intrat în atenția presei, acesta l-a sunat pe șeful său pentru a-i oferi mai multe detalii, în cazul în care va fi contactat de diverse publicații. Răspunsul primit de la acesta a fost însă neașteptat.

”Bravo Tom. Este chiar distractiv. Sper că ești bine și să te distrezi în călătoria ta după Pokemoni”.

De când a început aventura prinderii tuturor monștrilor digitali, Tom a reușit să prindă 91 dintr-un total de 151 de creaturi digitale disponibile în jocul respectiv.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *