Ultimele Știri

Un bărbat a înșelat o societate de creditare cu peste 100.000 de lei. Cum a reușit

Un bărbat din Beiuş este bănuit că ar fi prejudiciat o societate de creditare cu peste 114.000 lei, prin înşelăciune şi fals, fiind trimis în judecată.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii bihoreni de investigare a criminalităţii economice îl bănuiesc pe acesta că, în perioada decembrie 2014 – aprilie 2015, în mod repetat, ar fi procurat adeverinţe de venit false pentru 30 de persoane fără surse de venit, în vederea obţinerii unor credite de consum cu valoarea cuprinsă între 500 şi 5.000 de lei, de la o societate de finanţare, potrivit Vocea Transilvaniei.

“Acesta este bănuit că ar fi condiţionat obţinerea creditelor de perceperea a cel puţin 50% din valoarea totală a sumei împrumutate şi că ar fi promis că, ulterior, va achita integral creditele într-un interval de două săptămâni. Prejudiciul total cauzat astfel este de 114.613,88 lei”, a precizat subcomisar Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Bihor au finalizat cercetările şi au înaintat dosarul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuş, cu propunere de trimitere în judecată a celui în cauză.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*