Ultimele Știri

Un bărbat a fost arestat pentru că a piratat filmul Fast and Furious 6

Lansat anul trecut în cinematografe, Fast and Furious 6 face victime în realitate. Un bărbat din Marea Britanie a fost condamnat la 33 de luni de închisoare pentru că a fost prins înregistrând în cinema cel mai nou film din seria Fast and Furious. Philip Danks, în vârstă de 25 de ani, a încărcat pe internet filmul înregistrat, acesta fiind descărcat de 700 000 de ori.
Federaţia din Anglia care luptă împotriva furtului drepturilor de autor a declarat că un număr atât de mare de descărcări ilegale ale filmului produce o pagubă de câteva milioane de lire sterline companiei producătoare, Universal Pictures.

danksPhilip Danks

Complicele lui Danks, Michael Bell, care l-a ajutat în distribuirea filmului pe internet, a fost condamant la 120 de ore de muncă în folosul comunităţii. Aceştia au oferit şi spre vânzare copii ale filmului, promovându-se pe Facebook unde vindeau copii ale filmului la preţul de 1.5 lire sterline. Cei doi au filmat imaginile la o lansare Fast and Furious 6 din 17 mai, 2013. Deşi a fost arestat şi ulterior eliberat condiţionat, Danks a continuat să pirateze filme.
Judecătorul care l-a condamnat pe tânărul Danks a declarat că acesta a avut pe perioada desfăşurării judecăţii un comportament arogant şi îndrăzneţ. Actul acestuia este considerat fraudă, iar acuzaţiile pentru distribuire ilegală de filme nu sunt noi. Poliţiştii l-au putut depista după ce a lăsat un comentariu sub numele TheCod3r pe un celebru site de filme piratate, nume pe care l-a folosit şi pe un site de întâlniri matrimoniale.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*