Un bărbat a divorțat de soția sa pentru a putea deveni viceprimar, evitând situația de incompatibilitate

  • Nicoleta Ungureanu
  • 18 iulie 2016
  • Social

Pentru a putea ocupa funcția de viceprimar a comunei Coloneşti, judeţul Olt, un bărbat a divorțat de soția sa, evitând astfel situația de incompatibilitate. Aceasta este secretar al aceleiaşi primării, conform Mediafax.

Actualul viceprimar al comunei Coloneşti, Constantin Dan Burducel, care a candidat pentru un post de consilier local pe lista Partidului Social Democrat (PSD), a apelat până și la cele mai drastice soluții.

Pentru afi propus pentru funcția de viceprimar al localității, acesta a trebuit să divorțeze de soția sa, în condiţiile în care ea ocupă de mai mulţi ani postul de secretar al comunei, motiv pentru care ar fi intervenit situația de incompatibilitate.

Politicianul a ales calea divorţului. Acesta a fost declarat, la solicitarea celor doi soţi, de un notar care, ulterior, a notificat Primăria Coloneşti de despărţire.

„Da, este un divorţ pe bune, pentru că ce se întâmplă, secretarul unei localităţi nu poate fi rudă de gradul I cu oamenii din funcţii precum cele de primar sau viceprimar. Iar dacă noi l-am susţinut pe băiatul ăsta pentru postul de vice nu putea fi altfel”, a declarat, pentru Mediafax, Nicolae Stan, primarul comunei Coloenşti, care este şi preşedinte al organizaţiei locale a PSD.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *