Ultimele Știri

Un băiat de 12 ani a murit la şcoala din Măgurele, după ce a făcut convulsii

ambulanta

Un băiat în vârstă de 12 ani a murit la şcoala din Măgurele, judeţul Ilfov, după ce a făcut convulsii şi a intrat în stop cardio-respirator, echipajul medical încercând să îl resusciteze, însă fără a-l mai putea salva, a declarat, miercuri, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

Băiatul a făcut convulsii la şcoală şi a căzut, acesta fiind găsit în stop cardio-respirator de echipajul medical, care a ajuns la şcoală în aproximativ şase minute de la solicitare, a declarat, pentru MEDIAFAX, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu.

Echipajul medical a încercat timp de aproximativ o oră să îl resusciteze pe băiat, însă acesta nu a mai putut fi salvat, a mai spus dr. Alis Grasu.

Potrivit unor surse medicale, tatăl băiatului este şofer la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, iar în noaptea de marţi spre miercuri a fost de serviciu.

Poliţia Ilfov a fost anunţată despre acest caz de către reprezentanţi de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ, Claudia Burada.

În urma autopsiei se va stabili din ce cauză a decedat copilul şi dacă acesta suferea de vreo boală, a mai spus Claudia Burada.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*