Ultimele Știri

Un avion rusesc cu 212 călători la bord și 7 membri ai echipajului s-a prăbușit

rusia

Avionul rusesc de pasageri a părăsit spațiul aerian egiptean înainte de a dispărea de pe radare în apropiere de Cipru „Larnaca”, relatează Sky News Arabia TV sâmbătă, citat de agenția TASS.

Avionul a decolat de la aeroportul Sharm el-Shaikh și transporta 212 de persoane. Puțin mai devreme s-a raportat că avionul s-a prăbușit în partea centrală a Egiptului în Peninsula Sinai. Premierul Egiptului spune că avionul rusesc de pasageri s-a prăbușit în Sinai. Din primele informații nu reiese numărul clar de persoane aflate la bord, în orice caz peste 220, conform Russia Today.

Avion rusesc de pasageri a fost programat să ajungă în St. Petersburg, la 12:10 ora Moscovei pe aeroportul Pulkovo. Zborul este operat de un Airbus 321 aparținând companiei Kogalymavia.

Rosaviatsiya agenția de aviație din Rusia a confirmat că avionul rusesc de pasageri a dispărut în Sinai, a spus purtătorul de cuvânt oficial al agenției, Serghei Izvolsky.

„Potrivit rapoartelor preliminare un Airbus A321 aparținând Kagalymavia, zborul 92-68, în drum spre Sankt Petersburg ce plecase de la Sharm el-Sheikh a dispărut de pe radar la 06:51 ora Moscovei. La 07:14 nu a reușit să contacteze turnul din Larnaca ( Cipru), și a dispărut de pe radare. Avionul avea la bord 212 de pasageri și șapte membri ai echipajului”, a spus Izvolsky.

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*