Ultimele Știri

FOTO: Un avion cu 116 pasageri la bord a ratat aterizarea pe pista aeroportului din Cluj și s-a oprit pe câmp. Care ar fi cauza

avion

Un avion cu 116 de pasageri la bord a ratat joi dimineață aterizarea și s-a oprit pe câmpul din apropierea pistei aeroportului din Cluj.

UPDATE 10:10 Directorul Aeroportului Internațional ‘Avram Iancu’, David Ciceo, a declarat că incidentul nu a fost cauzat de condițiile meteo.

‘N-a fost avariată aeronava, nu există victime, condițiile erau bune de aterizare. În nici un caz n-a fost din cauza aeroportului’, a menționat David Ciceo.

El a mai spus că aeronava a ieșit de pe pistă aproximativ 20 de metri, probabil din cauza modului de frânare.

‘La aproximativ 8,05, o aeronava a companiei Blue Air, care venea de la Otopeni și urma să meargă la Barcelona, cu 116 pasageri, la capătul pistei a ieșit de pe pistă aproximativ 20 de metri’, a completat David Ciceo.

UPDATE 10:00 Oamenii au fost scoși din avion și duși la terminalul de sosire. Cu toate acestea, la fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje de prim ajutor.

Aeroportul este închis în următoarele trei ore și autoritățile încearcă să aducă o platformă să scoată avionul de pe pistă.

avion

UPDATE 9:30 Din primele informații, se pare că niciun pasager nu a fost rănit. Cu toate acestea, la fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje de prim ajutor.

Oamenii au fost scoși din avion și duși la terminalul de sosire. Autoritățile încearcă să găsească o soluție pentru ca zborul lor să fie reluat în curând.

Aeronava plecase pe ruta București – Barcelona, cu escală la Cluj. Deocamdată, nu se știe de ce aeronava a ratat decolarea, dar e posibil ca incidentul să se fi produs dincauza faptului că a nins foarte mult, iar pilotul nu a mai văzut pista.

avion 1

avion 2

avion 3

avion 4

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*