Ultimele Știri

Un autocar în care se aflau 28 de români s-a răsturnat în Ungaria

Un autocar în care se aflau 28 de români s-a răsturnat luni dimineaţă în Ungaria iar mai multe persoane au fost rănite. Zona în care s-a petrecuta accidentul a fost  localitatea Mako , aproape de graniţa cu România, pe autostrada M43.

Accidentul ar fi avut loc în jurul orei 09.30, după ce autocarul, care mergea pe autostrada M43, spre România, s-a înclinat pe o parte şi s-a răsturnat. Mai multe persoane au fost rănite în urma accidentului, însă nu s-a înregistrat niciun deces. Numărul exact al persoanelor rănite nu este cunoscut încă și urmează a fi stabilit în urma verificărilor, la fel ca și numărul total de pasageri.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de anchetatori şi de intervenţie ale autorităţilor maghiare. Acesta nu este un caz singular în această perioadă, cu numai o zi în urmă, duminică dimineață, a avut loc un accident asemănător în Bulgaria. În autocar se aflau 27 de români și doi șoferi care veneau dinspre Turcia spre România.

Zona din Bulgaria în care s-a răsturnat autocarul este Pasul Republika din Bulgaria, între localităţile Gurkovo şi Veliko Târnovo, zonă muntoasă din ţara vecină.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*