Ultimele Știri

Un an de închisoare cu suspendare pentru medicul care l-a favorizat pe Năstase, Șerban Brădişteanu

Medicul Șerban Brădișteanu, șeful Secției de chirugie cardiovasculară a Spitalului Floreasca din Capitală a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru că l-a favorizat pe fostul premier Adrian Năstase.

Decizia luată de către judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție este definitivă. Medicul a fost acuzat de procurori că în mod nejustificat a dispus menținerea în Spitalul Floreasca a lui Adrian Nastase, după tentativa de sinucidere din iunie 2012, ulterioară condamnării la doi ani de inchisoare cu executare în dosarul „Trofeul calității”.

Procurorul a arătat că Şerban Brădişteanu, prin tot ceea ce a făcut şi prin modul în care a acţionat, a încurcat organele judiciare prelungind inutil ancheta. Se pare că rana pe care Adrian Năstase o avea la gât nu era atât de gravă încât să necesite o internare.

Procurorul a mai arătat că, după internarea lui Năstase, medicul Şerban Brădişteanu a refuzat colaborarea cu poliţia şi a dat răspunsuri evazive cu privire la starea fostului premier, astfel încât să încurce organele judiciare.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*