Ultimele Știri

Un alt om din fotbalul românesc este trimis în judecată de DNA

Direcția Națională Anticorupție i-a trimis, astăzi, în judecată pe Auraș Brașoveanu, președintele clubului Farul Constanța, pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de fals şi tentativă la înşelăciune, dar și pe fostul prefect al județului Galați, Bocăneanu Emanoil Cătălin, care este acuzat de abuz în serviciu.

Auraș Brașoveanu în timp ce era președintele clubului Dunărea Galați ar fi falsificat mai multe documente prin care se arăta faptul că acest club sportiv nu ar avea datorii către bugetul de stat, iar cu ajutorul acordului semnat de prefectul Bocăneanu Emanoil Cătălin, conducerea FCM Dunărea Galaţi ar fi beneficiat ilegal de suma de 970.000 lei.

„M-au trimis în judecată, asta e. Voi demonstra că nu am făcut nimic. Încă nu am primit decizia lor, ce să fac?”, a reacționat Brașoveanu

Auraș Brașoveanu, este actualmente președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal 2, Liga formațiilor din Liga 2 și membru în Comitetul Executiv al FRF, iar de curând a anunțat că dorește să vândă drepturile de televizare ale ligii secunde.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*