Ultimele Știri

Un alt deputat ar putea ajunge pe mâna procurorilor DNA

lazslo borbely

Laszlo Borbely ar putea intra pe mâna procurorilor anticorupție în cazul în care deputații votează astăzi ridicarea imunității parlamentare în cazul său. 

Deputații au tot încercat să tergiverseze cazul deputatului UDMR, mai mult acesta a mai fost salvat  de urmărirea penală cu ajutorul colegilor din Parlament. Lazslo Borbely este acuzat de trafic de influență de procurorii DNA.

Fostul ministru al Mediului şi Pădurilor, ar fi primit de la Ioan Ciocan, administrator al unei firme, foloase necuvenite în valoare de 80.952 de lei, constând în renovarea şi utilarea unui apartament, pentru a-şi exercita influenţa asupra unor funcţionari din Administraţia Naţională „Apele Române” (ANAR), în vederea determinării acestora să favorizeze firma la licitaţii organizate prin Administraţiile Bazinale din teritoriu.

Borbely mai este suspectat şi că, în 2011, ar fi primit de la administratorul unei alte firme, Anton Petru Molnar, foloase necuvenite în valoare de 112.199 de lei, constând în reamenajarea şi extinderea unui imobil aparţinând acestuia, pentru a interveni la funcţionari din ANAR să favorizeze firma la licitaţii organizate prin Administraţiile Bazinale din teritoriu.

De asemenea, tot în 2011, Laszlo Borbely ar fi primit de la administratorul a două societăţi comerciale suma de 50.000 de euro, pentru a sprijini firmele administrate de acesta să obţină lucrări în domeniul gospodăririi apelor şi să încaseze contravaloarea lucrărilor executate.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*