Ultimele Știri

Un actor român este selecţionat în competiţia oficială a Festivalului de Film de la Sarajevo

Actorul român, Alexandru Papadopol, a fost selecționat să participe la competiția oficială a Festivalului de Film de la Sarajevo.  Filmul ”Acasă la tata” a fost selecționat în finalul competiției, Papadopol fiind actorul din rolul principal.

Filmul „Acasă la tata” a avut avanpremiera în luna mai, în deschiderea celei de-a 19-a ediţii a Festivalului Filmului European (FFE) . Filmul a primit remarci pozitive atât din partea publicului, cât și din partea criticilor specialiști.

Alături de Papadopol, în film au mai jucat, printre alții, și Andi Vasluianu, Ioana Flora, Florin Zamfirescu, Natașa Raab, Mirela Oprișor și Sorin Cociș.

Rolul pe care îl interpretează Alexandru Papadopol este cel al lui Robert, un tânăr scriitor din București care trece printr-o criză și se întoarce, pentru scurt timp, în satul natal, la tatăl lui rămas văduv. Întors acasă, acesta restabilește relațiile cu persoanele din trecut: cel mai bun prieten, tatăl, și chiar și prima lui iubire.

“Robert, personajul din „Acasa la tată” este unul foarte complex. Spun asta pentru că în 24 de ore el îsi revizuiește toate relatiile care păreau până atunci de neclintit. Este o probă de maturitate și un bun motiv de introspecție. Cred că acest rol se poate transforma într-unul „definitoriu” pentru orice carieră, a oricărui actor, și m-am bucurat enorm când am fost ales eu pentru a-l” întruchipa” pe Robert.
De asemenea, filmul este unul excelent, a fost foarte bine primit de public la avanpremieră și e flatant să fii personajul principal într-un film atât de bun și de bine lucrat!”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*