Ultimele Știri

Umilința unei studente, la un hotel din străinătate: „Nu cazăm românce, sunt prostituate”

Angajații hotelului Holiday Inn Express, din Ferensway, au refuzat să  cazeze o româncă pe motiv că femeile din România ar avea o reputație de prostituate. Alecsandra Puflea, absolventă a Universităţii din Hull, își rezervase online o cameră de hotel, unde urma să doarmă cu prietenul ei, însă ajunsă la recepția hotelului, aceștia au refuzat să o mai cazeze.

Studenta s-a simțit umilită și a hotărât să nu lase lucrurile așa, prin urmare, a depus o plângere la poliție. Managerul hotelului a refuzat să comenteze cu privire la motivele pentru care româncei i-a fost refuzată cazarea, dar a spus că nu poate fi vorba, potrivit Daily Mail.

„S-a uitat la ID și mi-a spus că nu pot sta în hotel. Atunci am încercat să îi arăt permisul auto britanic, dar mi-a spus că nu pot sta în hotel pentru că sunt din România”.

Un purtător de cuvânt al Poliției din Humberside a confirmat că s-a primit o plângere din partea Alecsandrei Puflea, și a declarat că incidentul este tratat potrivit legislației cu privire la ura rasială.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*