Ultimele Știri

Uluitor! La Sebeș, Nutzy Udrea a spulberat un record mondial!

Invitată LA ZILELE ORAȘULUI SEBEȘ, Doamna UDREA  a reușit să desființeze un record mondial care data de pe timpul foametei din 1956, ingurgitând nu mai puțin de 12 mici în trei secunde! Dar haideți să analizăm împreună desfășurătorul vizitei, până la momentul crucial!

Ora 10. Distinsa invitată coboară cu parașuta dintr-un elicopter Louis Vuitton direct în brațele președintelui PMP Clement Negruț care o aștepta ca pe-o cireașă coaptă. 

De la zece și cinci la zece și zece, primarul Dăncila îi arată ilustrei doamne ce-a realizat el în oraș. În timpul rămas îi cântă la mandolină o serenadă pe care-a compus-o pentru știm noi cine din primărie.

10.15. Ceremonial de eliberat porumbei în eter.

10.30. Ceremonialul curățării de gâinaț a prețioasei invitate.

10.40. Convorbiri oficiale Udrea -Negruț, departe de ochii presei, dar nu departe unul de celălalt.

12. Masa festivă.”Totul decurgea conform desfășurătorului,” ne spune domnul chelner șef, “dar am observat că venerabila noastră duduie este foarte ligavă și că în circa o oră nu mâncase decât o maslină. Atunci i-am spus că masa este total GRATUITĂ și fiara din ea s-a dezlănțuit! În zece minute a ras tot! Cu această ocazie a bătut și recordul de care v-am povestit! Aprigă muiere!”

plb33

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*