Ultimele Știri

Ultimul interviu – ”Nu suntem doamnă toți un neam de hoți!”

oprescu Foto Mediafax / Marius Dumbrăveanu

Jurnalista Ioana Răduca a realizat un interviu cu primarul Capitalei Sorin Oprescu chiar cu câteva ore înainte de a fi prins în flagrant luând mită 25.000 de euro.

Oprescu îi explică jurnalistei faptul că toți românii și-au făcut impresia că cei din administrația locală percep comisioane de 10/20 la sută drept mită pentru contractele acordate.  Edilul a fost scos din Arestul Capitalei și dus cu duba de mascați la locuința sa din comuna Ciolpani unde au avut loc percheziții timp de opt ore. Sorin Oprescu a fost reținut de procurorii DNA și urmează să fie prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Potrivit unor surse un denunţător susţine că, în ultimii trei ani, i-a dat edilului mită în repetate rânduri, însumând un milion de euro.

”E un interviu despre proiectele din capitală, candidatura la prezidenţiale, şpagă, consilieri arestaţi, familie şi medicină. În lumina ultimelor informaţii, cea mai interesantă parte e cea despre justiţie şi comisioane. Spunea că se teme că balanţa justiţiei nu e echilibrată, că se ştie curat şi doarme liniştit noaptea, dar e speriat de avalanşa de delaţiuni de la DNA… După interviu, a rămas la Mogoşoaia cu mai mulţi oameni din echipa sa. Spre seară, ar fi luat mită. Procurorii spun că era în mijlocul unei reţele care îşi lua partea din contractele pe bani publici.”  – notează jurnalista Ioana Răduca.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*