Ultimele Știri

Ultimele detalii despre Mega Mall Pantelimon

În primăvara acestui an în București va mai apărea un nou centru comercial. Al treilea cel mai mare mall de pe piața locală, Mega Mall Pantelimon, își va deschide porțile în pragul sărbătorilor de Paşti, iar lucrările de construcția sunt deja într-un stadiul avansat.

Construcția proiectului Mega Mall, dezvoltat de sud-africanii de la fondul de investiţii New Europe Property Investments, este foarte aproape de finalizare, centrul comercial va fi funcțional chiar înaintea termenului stabilit de companie.

În cursul acestor zile constructorii au montat deja faţada mallului din cartierul Pantelimon, pe semne că dezvoltatorii grăbesc lucrările, astfel încât data de 23 aprilie, care ar fi fost ziua tăierii panglicii, se va comuta cu câteva săptămâni mai devreme, pentru a prinde boom-ul cumpărărturilor înainte de Paște.

23XlCcm

GK5akgn

z4iw7OF

Cu o suprafaţă închiriabilă de 72.000 de metri pătraţi, Mega Mall va fi al treilea în topul celor mai mari malluri din România, după Sun Plaza şi AFI Palace Cotroceni, valoarea investiţiei fiind estimată la circa 165 de milioane de euro.

În interiorul centrului comercial situat în apropierea Arenei Naţionale și-au închiriat deja spații cei mai mari retaileri străini din zona de fashion prezenți în România, precum Peek & Cloppenburg, Marks & Spencer, Zara la Mango şi H&M.

Deasemenea, mallul va cuprinde un hipermarket Carrefour, un cinematograf multiplex Cinema City care va avea prima sală cu proiecţii 4D din România, precum şi un centru World Class în cadrul căruia va fi amenajată şi o piscină semi-olimpică.

Dezvoltatorii proiectului care se construieşte pe terenul fostei fabrici Electroaparataj estimează că traficul zilnic va fi de peste 50.000 de vizitatori, în timp ce vânzările magazinelor ar trebui să se ridice la 200 de milioane de euro pe an.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Ultimele detalii despre Mega Mall Pantelimon

  1. buna ziua, pentru inchirierea unei locatii cum trebuie sa procedez .multumesc

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*