Ultimele Știri

Video: Ultimele clipe ale „idilei” dintre Victor Pițurcă și Răzvan Burleanu

Fostul antrenor al naţionalei, Victor Pițurcă, a vorbit foarte puţin la ultima sa conferinţă în calitate de selecţioner, care a susținut-o astăzi la Casa Fotbalului, alături de Răzvan Burleanu, pe care l-a lăsat după primele declarații. 

Relațiile tensionate dintre Victor Pițurcă și Răzvan Burleanu au fost vizibile chiar și după rezilierea contractului de comun acord a celor doi. Chiar dacă a declarat că-i mulţumește noii conduceri a FRF-ului, gestul său de a-l ignora pe preşedintele FRF în timpul conferinței, dar și faptul că a plecat în direct de la masa de declarații, l-a demascat pe Victor Pițurcă.

Vădit deranjat de plecarea fostului antrenor al naționalei României, Răzvan Burleanu a comentat voalant.

„Eu răspund doar de persoanele angajate la FRF, nu mă priveşte ceea ce a făcut domnul Piţurcă azi. A fost alegerea dînsului”, a declarat Răzvan Burleanu.

Desemenea, în cele câteva minute, Victor Pițurcă a reușit să transmită un mesaj de mulțumire tuturor care l-au susținut mai mult sau mai puțin.

„Vreau să le mulţumesc suporterilor, care au susţinut echipa naţională. Vreau să le mulțumesc fanilor mei, pe care i-am simțit. Nu în ultimul rînd vreau să le mulţumesc actorilor, jucătorilor, care s-au comportat fantastic. Am obținut rezultate extraordinare. Am revenit de pe locul 56 în lume pe locul 21. Am ajuns la baraj și acum echipa națională are șanse mari de a se califica la turneul final. E un regret plecarea mea de la naţională, dar în viaţă trebuie să iei anumite decizii la momentul potrivit. Cred că asta e decizia cea mai bună”, a spus Victor Pițurcă.

Victor Piţurcă şi-a reziliat contractul cu FRF şi nu mai este selecţionerul României. Tehnicianul de 58 de ani a semnat un contract pe un an şi 7 luni cu Al Ittihad, echipă la care va câştiga nu mai puţin de 4,5 milioane de euro în toată perioada contractuală.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*