Ultimele Știri

Ultima misiune pentru pompierul Marius Daniel Fripis

Plutonierul adjutant Marius Daniel Fripis de la ISU Dobrogea, în vârstă de 42 de ani, a decedat în urma exploziei unei butelii

În timpul operațiunilor de stingere a unui incendiu dintr-un imobil din Constanța, unul dintre pompieri și-a pierdut viața după explozia unei butelii GPL.

În jurul orei 11.26, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” a fost alertat telefonic, prin sistemul național unic pentru apeluri de urgență (112), în legătură cu producerea unui incendiu într-o curte de pe strada Tabla Buții din municipiul Constanța.

Imediat, la locul evenimentului s-au deplasat efective aparţinând Detaşamentul de Pompieri Constanţa Oraş, cu o autospecială de intervenţie cu apă şi spumă, încadrată cu şase pompieri. Echipa de intervenție era condusă de plutonierul adjutant Marius Daniel Fripis. Acesta a fost rănit letal de suflul exploziei unei butelii, în timpul misiunii de recunoaștere efectuată la fața locului, conform comunicatului de presă dat de Biroul de Informare și Relații Publice al IGSU.

Marius Daniel Fripis era încadrat la Detaşamentul de pompieri Constanţa Oraş din anul 2006. Timp de 9 ani, s-a remarcat prin profesionalism și tenacitate, participând la numeroase misiuni de salvare de vieți.

Ministrul de interne Gabriel Oprea a transmis astăzi condoleanțe familiei și colegilor acestuia.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*