Ultimele Știri

„Uefantasticii” Steaua-Rapid, o propagandă. Vali Negru: „Nu e o idee bună”

Valentin Negru este fostul jucător al Rapidului care ne-a trecut pragul redacției. Fostul rapidist a vorbit în exclusivitate pentru site-ul nostru despre trecut, prezent, chiar și despre viitor. Autorul golului de la Berlin, atunci când Rapidul a învins în Cupa UEFA cu 1-0 pe Hertha, susține că actuala echipă din Giulești poate promova fără probleme. Am abordat şi ideea lansată în spațiul public de Doru Gheorghiu, director executiv al Romanian Bookmaker într-o recentă conferință de presă unde alături de Negru au mai vorbit ex-steliștii Ghionea și Petre Marin. Adică reeditarea unui meci Steaua-Rapid, „Uefantasticii” din urmă cu 10 ani.

Ghionea și Petre Marin.

De fapt, s-a discutat atunci despre parteneriatul dintre Patronatul Organizatorilor de Pariuri din România — Romanian Bookmakers și Victory Cup. Dar a fost şi o intenţie de imagine, de propagandă a acestor reprezentanţi ai pariurilor care au stat la masă în faţa jurnaliştilor alături de 3 foşti fotbalişti. Steaua-Rapid, evenimentul fotbalistic cu greutate din urmă cu 10 ani, a fost miezul discuţiei la acea conferinţă.

Vali Negru acum însă spune cu onestitate altceva. „Nu cred că ar fi o idee bună”, a tras fostul fotbalist concluzia despre un Steaua-Rapid jucat astăzi. 

Acelasi Vali Negru mai spune că ar fi fost bine ca Răzvan Burleanu, Gino Iorgulescu şi selecţionerul Anghel Iordănescu să vorbească din timp despre calendarul competiţional din Liga 1 pentru a se evita conflictul creat acum, cu mai puţin de 3 luni de startul turneului final. 

Urmăriţi interviu integral mai jos, în secţiunea video la acest link: www.youtube.com/watch?v=kWAyOSmhRiE&feature=youtu.be

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*