Ultimele Știri

Udrea intră în poziția de apărare și aduce dezvăluiri din perioada în care făcea parte din Guvernul Boc

Implicată în mai multe scandaluri politice în ultima vreme, Elena Udrea încearcă să intre cumva în poziție de apărare, și face dezvăluiri dar nu aduce detalii concrete, însă lasă destul spațiu pentru presupuneri.

Fosta candidată la prezidențiale, Udrea a declarat că pe vremea în care făcea parte din Guvernul Boc, în calitate de ministru, a semnalat că la ANRP se vorbea despre acte de corupție care erau săvârșite de către Crinuța Dumitrean, însă semnalările sale au fost ignorate și au fost considerate ca nefiind reale.

”În vremea în care făceam parte în Guvernul Boc am semnalata că la ANRP se vorbeşte de fapte de corupţie la adresa preşedintei. Am spus că am auzit că acolo se întâmplă fapte de corupţie. Reacţia insituţiilor şi a colegilor a fost că eu mă înşel şi că lucrurile sunt ok. Sunt dintre cei care au semnalat că este grav, ilegal, ce se întâmplă la ANRP. Nu dau numele colegilor, dar vorbim de colegii din Guvernul Boc”, a declarat Elena Udrea despre anumite fapte de corupție din cadrul ANRP.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Udrea intră în poziția de apărare și aduce dezvăluiri din perioada în care făcea parte din Guvernul Boc

  1. Batutul apei in piua... // 27 noiembrie 2014 at 17:07 // Răspunde

    Textul e corect, iar daca d-ra Nicoleta Ungureanu nu o dadea in bara cu inceputul, cum ca Elena Udrea ” este implicata in mai multe scandaluri politice in ultima vreme „, iesea un copy-paste pefect, mai bun decat al lui Pontake!!! As dori ca d-ra sa revina cu explicatii si cu argumente pentru a ne lamuri ce e cu scandalurile alea, de care noi, cititorii nu stim nimic!!! Altfel, presedinta PMP nu s-a aflat niciodata in pozitie de aparare, ea a atacat mereu, argumentat, concret, coerent, iar cu ANRP si colegii carora le-a atras atentia despre zvonurile care se aud, daca e nevoie va da la iveala si nume…clar, d-ra?

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*