Ultimele Știri

Udrea: De ce Blaga, Berceanu, Anastase sau Videanu nu sunt măcar audiați de DNA?

udrea-blaga

Elena Udrea lansează acuzații la adresa foștilor colegi de partid într-o nouă postare pe Facebook și afirmă că procurorii DNA acționează cu dublă măsură deoarece nu îi anchetează pe actualii lideri ai PNL, precum Vasile Blaga, Radu Berceanu, Roberta Anastase sau Adriean Videanu, deși există denunțuri împotriva lor.

„De ce nu poate fi cercetată în stare de libertate Elena Udrea, cât timp acuzația împotriva sa este că a primit foloase necuvenite, ca șef al organizației PDL București, dar și pentru partid, însumând vreo 20.000 euro, iar lideri ai PNL de astăzi, cum ar fi Vasile Blaga, Radu Berceanu, Roberta Anastase sau Adriean Videanu sunt acuzați (de Gabriel Sandu sau Dorin Cocoș) că au primit milioane de euro în campanie, cu chitanțe și facturi, și nu sunt nici măcar întrebați de DNA despre aceste lucruri? De unde și până unde această dublă măsură acțională a procurorilor DNA?

De ce în cazul Elenei Udrea se cere și se dispune arestarea preventivă și în toate celelalte cazuri nu au loc nici măcar audieri? Unde este caracterul social al Justiției și egalitatea în fața legii?”, se arată într-o postare pe rețeaua de socializare semnată de echipa de comunicare a lui Udrea și intitulată „Când procurorii DNA acționează cu dublă măsură. Pentru unii — mumă, pentru alții — ciumă”.

Elena Udrea își dorește să fie anchetată în arest la domiciliu și cere un tratament egal în fața legii pentru foștii lideri PDL care nu sunt încă anchetați deși au fost depuse denunțuri pe numele lor.

„Nu ne dorim ca Vasile Blaga și ceilalți să fie arestați preventiv. Nici măcar să fie chemați la DNA. Ar fi normal doar un tratament egal în situații similare: ca Elena Udrea să fie judecată în libertate sau măcar în arest la domiciliu”, se precizează în postarea de pe Facebook.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*