Udrea candidează ca independent

Deputatul Elena Udrea a anunţat miercuri că va candida ca independent la alegeri, motivând că ”e nevoie de cineva care să apere drepturile cetăţenilor” şi adăugând că vrea să devină preşedinte al Comisiei SRI, anunţă Mediafax.

„Voi candida ca independent la alegerile din decembrie. Clasa politică reprezintă societatea, e votată de oameni. Sistemul e format din oameni care nu apar în faţă, e nevoie de cineva care să apere drepturile cetăţenilor. Faptul că se acuză oameni politici şi de afaceri, care acaparează cu totul spaţiul public zi de zi, nu vedem decât cum sunt plimbaţi pe la DNA diverse personalităţi, asta nu înseamnă că se petrece ceva bun în ţara asta. (…) Maxim ce aş intenţiona să obţin ar fi un loc în Comisia de Control SRI, poate chiar cea de preşedinte’, a anunţat ea la ieşirea de la Înalta Curte.

Elena Udrea a precizat că nu vrea să facă rău PMP şi că nu s-a consultat cu fostul preşedinte, Traian Băsescu.

”Nu vreau să fac rău Partidului Mişcarea Populară, să afectez în vreun fel competiţia electorală în care partidul intră, am ales să candidez indepenedent, voi prezenta zilele următoare propunerile legislative pe care le voi susţine. Nu m-am consultat cu Traian Băsescu şi, din acest moment, drumurile noastre se despart„, a adăugat Udrea.

Deşi declarase în septembrie că nu mai doreşte să candideze, ci să înfiinţeze un Institut al Fericirii, unde să ajute în mod gratuit oamenii să îşi rezolve problemele cu ajutorul religiei, se pare că deputatul are şi-a modificat planurile.

loading...

One thought on “Udrea candidează ca independent

  1. cat tupeu sa aiva animala asta penala ca sa mai candideze din nou…ma intreb cati idioti se mai gasesc ca sa o voteze….!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *