Ultimele Știri

Udrea: Blaga, liderii PNL şi apropiaţii lui Iohannis sunt protejați de Kovesi

udrea-blaga

Elena Udrea a revenit pe pagina sa de Facebook, deși se află în arest preventiv, divulgând că procurorul-şef al DNA, Laura Kovesi „l-a exonerat şi mângâiat pe frunte pe Vasile Blaga”, ceea ce arată „protecţia de care se bucură liderii PNL şi apropiaţii noului Preşedinte”, care practic sunt „imuni”.

Elena Udrea a recționat la declarația de marți făcută de Laura Codruța Kovesi, prin care a spus că Vasila Blaga, copresedintele PNL, nu este urmărit penal în dosarul Microsoft și că magistrații DNA nu-și întemeiaza acuzațiile pe „un simplu denunț”.

„Ieşirea de ieri a procurorului-şef DNA, Laura Codruţa Kovesi, prin care l-a exonerat şi mângâiat pe frunte pe Vasile Blaga devoalează, de fapt, protecţia de care se bucură liderii PNL şi apropiaţii noului Preşedinte în această perioadă. Practic, aceştia sunt imuni pentru că este nevoie de ei în vederea schimbării majorităţii parlamentare”, se spune în postarea semnată „echipa de comunicare”.

În postare se adaugă: „Am putea fi de acord cu declaraţia doamnei Kovesi că denunţurile nu erau suficiente dacă nu exista o fractură logică evidentă şi pentru un copil de clasa întâi: pe baza denunţurilor făcute în care se aminteşte de Vasile Blaga şi alţi lideri PNL, în cazurile lui Dorin Cocoş şi Gabriel Sandu s-a dispus arestul la domiciliu în dosarul Microsoft”. Aceasta ar însemna că „procurorii au crezut în veridicitatea declaraţiilor şi au probe în acest sens”.

În postare se mai susţine că „Elena Udrea nu se bate şi nu atacă instituţiile statului: SRI, DNA sau Înalta Curte” şi se repetă că „lupta” sa este cu Laura Codruţa Kovesi şi Florian Coldea, „care exercită puterea în România de o manieră ocultă”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*