Ultimele Știri

Udrea, Bica şi tupeul unui sistem aflat în cârdăşie

Elena Udrea a fost surprinsă în luna februarie 2014, în timp ce se afla la shopping la Paris, alături de Alina Bica, șefa DIICOT, și de Ana Maria Topoliceanu, fosta șefă a Companiei Naționale de Investiții.

Prezidenţiabila Elena Udrea, a făcut shopping de lux, în luna februarie, la Paris alături de bunele sale prietene, Alina Bica și Ana Maria Topoliceanu.

bica-udrea-2

Alina Bica este în prezent procurorul șef al Direcției de Investigare  a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism din România. În timp ce Ana Maria Topoliceanu este fosta șefă a Companiei Naționale de Investiții care făcea terenuri de fotbal în pantă la țară și parcuri la sate.

Cele trei doamne au fost fotografiate în timp ce se plimbau prin hoteluri, cafenele și magazine de lux din Paris.

O astfel de prietenie între șeful unei direcții care se ocupă cu investigarea fraudelor și politicianul Elena Udrea, este de nepermis într-un stat de drept.

udrea

Fotografiile au fost publicate de site-ul, joscenzura2014.wordpress.com care spune că acestea zac de luni bune în redacțiile multor publicații din România întrucât s-au făcut presiuni de neimaginat pentru a nu fi date publicității.

Site-ul a publicat și chitanțe cu o parte din cumpărăturile făcute de Elena Udrea la Paris alături de cele două prietene. Udrea s-a cazat în unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Paris, ”Le Bristol”, unde o cameră costă 900 de euro pe zi.

De unde au Alina Bica și Elena Udrea, sute de mii de euro pentru a-i cheltui pe shopping de lux la Paris?! Băsescu o prezintă pe Udrea drept ce-a mai cinstită dintre candidații la prezidențiale, o persoană care nu minte.

În urma publicării acestor poze site-ul joscenzura2014.wordpress.com  a fost închis.

factura udreaElena Udrea iese cu declaraţii penibile în presă şi se victimizează cum că ar fi victima serviciilor secrete şi că va da în judecată hotelul pentru furnizarea notelor de plată. La rândul său doamna procuror şef, Alina Bica se ascunde în spatele unui comunicat de presă şi cere sesizarea CSM.

Procurorul șef al D.I.I.C.O.T., Alina Mihaela Bica,  înțelege să nu comenteze în spațiul public aspecte care țin de viața privată, desfășurate în cadrul efectuării unui concediu de odihnă. De altfel, procurorul șef al D.I.I.C.O.T. a solicitat astăzi Consiliului Superior al Magistraturii  să declanșeze, de îndată, – prin Inspecția Judiciară a CSM – verificări privind imaginile difuzate de site-ul www.Joscenzura2014.wordpress.com, preluate de mai multe posturi de televiziune în data de 30.10.2014, precum și comentariile efectuate în spațiul public cu acest prilej, de natură a aduce atingere reputației profesionale”, se arată în comunicatul DIICOT.

factura_bica_1_20120300Duduile au impresia că Franţa este un sat fără câini, iar din imagini reiese clar că au fost urmărite şi s-a lucrat în echipă, fiind fotografiate din diferite unghiuri şi de la mare distanţă.

Tovarăşul Traian a luat foc după apariţia fotografiilor şi a ieşit rapid la declaraţii:

”Aceasta este o operaţiune pe care serviciile, un serviciu românesc şi unul francez, şi l-au făcut între ele”, spune Băsescu.

Speculaţiile privind apariţia pozelor în campania electorală, unde duduia Udrea joacă şi ea  un rol destul de important sunt doar jocuri de culise pe care, marinarul de la Cotroceni nu le mai poate ţine în frâu. Acelaşi lucru se întâmplă şi în cazul prezidenţiabilului Ponta în legătură cu dosarul Microsoft.

Oamenii noştrii politici nu înţeleg ce se întâmplă  cu sistemul pe care ei îl controlau atât de bine la un moment dat. Se joacă dur şi avem parte de campania cuţitelor lungi, fapt ce va scoate şi mai multe ilegalităţi sau cârdăşii la iveală.  

Anul 2014 poate însemna începutul unei noi ere pentru România, şi uite aşa se duce pe apa sâmbetei cei 25 de ani de capitalism original.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*