Ultimele Știri

UDMR se pregăteşte de divorţ!

Membrii partidului UDMR se vor reuni pentru o şedinţă în care se va discuta dacă vor forma sau nu o majoritate parlamentară alături de PNL.

Chiar dacă preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, fost candidat la preşedinţie, a declarat înainte de turul doi al alegerilor că nu îl vor susţine pe Iohannis şi partitdul pe care îl reprezintă, acum se pare că vor să treacă de cealaltă parte a baricadei. Aceştia se schimbă precum bate vântul, chiar dacă în declaraţiile anterioare negau posibilitatea de a ieşi din guvernul condus de Victor Ponta. UDMR-ul a făcut alinaţă cu PSD-ul şi PC-ul, guvernând împreună şi deţinând majoritatea.

Totuşi, Marko Bela, a declarat pentru un post radio, că se vor gândi dacă vor forma o majoritate parlamentară alături de PNL. 

Bănuiesc că, mai curând sau mai târziu, probabil că la anul se va încerca formarea unei alte majorităţi şi atunci noi înşine va trebui să vedem ce facem. Vom discuta acest lucru probabil deja săptămâna aceasta, când se va întruni conducerea UDMR, dar probabil că numai în principiu.”, a spus Marko Bela.

Tanczos-Barna-300x225Citește și: Senatorul UDMR Tanczos Barna, anchetat pentru fapte de corupție

 

Kelemen-Hunor-300x225Citește și: UDMR îl trădează pe Victor Ponta

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*