Ultimele Știri

Ucraina se înarmează cu echipamente de producție americană

Congresul american a luat vineri decizia de a autoriza livrările de armament către Ucraina și sunt prevăzute noi sancțiuni pentru Federația Rusă, care nu a respectat Tratatul de la Minsk și a continuat aprivizionarea separatiștilor din estul Ucrainei.

Ucraina a încercat să încheie un armistițiu cu trupele separatiste, dar aceștia nu respectă nimic, trupele ucrainene fiind atacate în repetate rânduri de la instituirea pactului, respectiv acum 4 zile.

Armata ucraineană va primi armament de producţie americană. Compania „Ukrinmash” a semnat un contract cu firma Barrett Firearms din Statele Unite. 

Potrivit Guvernului de la Kiev, termenul de executare a înţelegerii a fost redus la minim, pentru ca soldaţii să primească armele cât mai curând posibil.

Barrett Firearms este o companie americană renumită pentru producţia de arme de calibru mare cu lunetă, dar şi a sistemelor optice pentru acestea. Anterior, Ukrinmash a încheiat contract cu o altă firmă din SUA şi cu una din Franţa pentru echipamente militare.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*