Ultimele Știri

Ucraina: Politician corupt umilit de activiști

Alexey Kosmin

Activiști ai organizației Sector Dreapta au decis „pedepsirea” șefului de birou regional al Fondului Proprietății de Stat al Ucrainei, din regiunea Odesa, într-un mod cât se poate de… murdar.

Acțiunea a avut loc în cadrul așa-numitei „junk lustration”. Membrii „Self” a ajuns la o clădire care găzduiește filiala locală a fundației, l-au așteptat pe Alexey Kosmin, l-au răsucit și l-a aruncat la gunoi. Apoi, activiștii au turnat peste el vopsea verde și făină. Astfel, aceștia au cerut demisia șefului Fondului Proprietății de Stat Odesa.

Alexey Kosmin

Angajați ai Parchetului Militar din regiunea de sud, au stabilit că funcționarul Fondului Proprietății de Stat a încheiat un acord cu conducerea „controlului militar al comerțului din Odesa. Ei au scăzut în mod intenționat prețul chiriilor pentru terenurile unde se construiau a clădiri non-rezidențiale din „Vityaz”. Acest lucru a dus la pierderi ale statului în valoare de 1,7 milioane de grivne (aproximativ 4,5 milioane de ruble).

Alexey Kosmin

Alex Kosmin este considerat un politician pro-rus. În august 2012 a pledat pentru cesiunea  Odesei către Rusia și a statutului regional.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*