Ultimele Știri

Ucraina: Atentat terorist cu bombă la Harcov

O operaţiune antiteroristă se desfăşoară în oraşul Harkov din estul Ucrainei, în urma unei explozii produse în preajma tribunalului din oraş. 14 oameni au fost răniţi în deflagraţie, iar patru dintre aceştia sunt în stare gravă.

Serviciul pentru Apărare şi Securitate din Ucraina a calificat explozia din Harkov drept act terorist şi a declanşat o investigaţie amplă pentru găsirea organizatorilor acestui incident. În oraş au fost luate măsuri extreme de securitate.  

„Conform articolului 258 din Codul Penal al Ucrainei, această acţiune reprezintă un atac terorist”, a precizat procurorul oraşului Harkov, Artiom Stepanov.

Autorităţile ucrainene au făcut apel către locuitorii oraşului Harkov să dea dovadă de calm şi au dat asigurări că vor fi luate toate măsurile pentru găsirea celor vinovaţi. 

„Eram în tribunal când am auzit o explozie puternică. Nu sunt specialist, nu ştiu ce era, grenadă sau altceva, dar a fost o explozie puternică. Când am ieşit afară am văzut toţi oamenii culcaţi pe jos”.


Potrivit UNIAN, cu puţin timp înainte de explozie în incinta tribunalului avea loc o şedinţă de judecată în cazul unui activist pro-ucrainean, acuzat de port ilegal de armă. La această şedinţă ar fi asistat mai mulţi susţinători de-ai săi, inclusiv membri ai organizaţiei Sectorul de Dreapta.  Astfel, persoanele rănite sunt activişti pro-ucraineni.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Ucraina: Atentat terorist cu bombă la Harcov

 1. incepusem 1998 pierdusem liceul dacia si in 1998 repartizat un coleg de clasah canta in i.m.g.b – io no soi marinero soi rozetino . ma facea sa rhad la alcool la bodegah .
  a aflat emil de la apartamentul 50 cu niculescu corina pentru pushcashu mihaela , el emil de la apartamentul 50 are femei prostitutie chiar si pe pushcasu mihaela cu bmw b43 don .
  eu insistam pe roxana 1998 si ea prostituata minorah a lui b43 don – daca vrei ? pe mihaela . prin anul 1999 poreclitii fratzii ghiulea din scara de blo cu mica maca marian ( miica marian ? ) strada stanjeneilor de pushcasu mihaela – ai grijah de ea ( de pushcashu mihaela ) ca e o printesa . plecati prin spania fratzii ghiulea din anul 2001 – 2002 poate mai devreme , mari prietenie cu poreclitul gauricah ( heroinah , doar un paravan pentru cocainah trimisah in tzarah ) fratisul la jandarmi .
  din anul 2010niculescu corinana si blondutzul ” gaura curului !! nu mai canta !!! ” adicah in favoarea a lui gavrilah ion anul 1978 violul .
  din anul 2012 niculescu corina pentru gavrilah orice persoanah ” ce baiat frumos ” .
  pe chirash nu era poreclah era numele lui de familie si prin 2004 la omoraht chiar gauricah poreclit cu neacshu iulian la venah heroinah la pacalit ca ai baga putzin si la omorat .
  se bagah giuglea carmen [un criminal e barbat putzul liftului 1994-1995 in bagdasar arsenii de la etajul 6 aruncase o femeie in gol ] de pe chi . plastica si repatorie bagdasar si sf. ioan si ca in data de 02.2014 si 08.2014 – te iau in bratze . cu minciuna ca ea l-ar fi bagat pe chirash in protectie .

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*