Ultimele Știri

„Ucideți câinii!”. Lista NEAGRĂ a Statului Islamic, publicată cu numele și adresele celor pe care jihadiștii îi vor morți

statul islamic

Luptatorii ISIS au întocmit o listă cu numele a 700 de soldați și au ordonat capturarea și apoi uciderea acestora, îndemându-i pe adepții grupării teroriste să „omoare câinii”, relatează Washington Post.

După ce SUA au bombardat mai multe poziții ale Statului Islamic în Libia, jihadiștii și-au îndreptat atenția spre armata americană.

Lista circulă pe rețeaua internă a organizației jihadiste, nu este prima de acest fel, dar este prima în care apar numele și prenumele soldaților. Analiștii susțin că militarii par a fi aleși la întâmplare dintr-o listă publică a armatei americane.

Însă un oficial al Pentagonului a declarat pentru Washington Times că este posibil ca hackerii teroriști să fi spart mai multe site-uri ale guvernului și să fi luat informații de acolo.

Lista Statului Islamic este intitulată „Îi vrem morți. Răzbunare pentru musulmani. Ucideți câinii”.

Potrivit The Times, soldații care apar pe listă sunt stationați la mai multe baze militare, printre care Fort Riley, Kansas; Fort Bragg, Carolina de Nord; Fort Leavenworth, Kansas și Fort Belvoir, Virginia. Lista include și adresele soldaților, precum și numerele lor de telefon și adresele de e-mail.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*