Ultimele Știri

Tyson Fury, învins de cocaină și depresie

Pugilistul britanic Tyson Fury (28 de ani) a predat în această dimineață centurile WBA, WBO și IBO la categoria grea. În urmă cu două săptămâni, cel supranumit „Gipsy King” a fost depistat pozitiv cu cocaină la un control antidoping.

Nici un an nu a trecut de când Tyson Fury l-a deposedat de aceste centuri pe ucraineanul Vladimir Kliciko, în marele duel de la Dusseldorf (Germania). Până astăzi, Fury pierduse deja titlul IBF, după ce a refuzat să-și înfrunte challenger-ul, pe Viaceslav Glazkov.

În urmă cu o săptămână, boxerul britanic a mărturisit că se luptă de mai multe luni cu depresia, dar și cu drogurile. „Am câștigat titlurile în ring și cred că tot acolo ar fi trebuit să le pierd. Din păcate, nu sunt capabil în acest moment să le apăr, așa că am luat decizia grea de a renunța la ele. Le doresc mult noroc celor care se vor lupta pentru centuri. Eu am început altă luptă în viața mea și sunt convins că, la fel ca partida cu Kliciko, o voi câștiga”, a declarat Fury.

Acum, cele patru centuri au rămas fără posesor, dar nu pentru mult timp. Deja s-au demarat negocierile pentru meciul dintre Anthony Joshua, campionul mondial IBF, și Vladimir Kliciko.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*