Ultimele Știri

TVR intră în insolvență. Mai vedem EURO la televiziunea publică?

TVR

Societatea Română de Televiziune îşi va cere insolvenţa, după ce va fi numit un nou Consiliu de Administraţie. Se aude că deja s-a și stabilit cine va fi administrator judiciar. Este vorba despre controversatul Remus Borza, patronul firmei EuroInsol, care are tradiție bogată în companii de acest gen. Spunem Hidroelectrica și am încheiat subiectul.

Durerea microbiștilor ar fi alta. Se apropie EURO 2016, un turneu final unde România a fost o pasăre rară în ultimul timp, n-a mai contat practic de pe vremea generației de aur a lui Gică Hagi și Gică Popescu.  Practic, problema este riscăm să vedem, în premieră, meciurile la posturi private. TVR, acest colos media care a înghițit tone de bani publici, ne va trimite să ne abonăm pe la restaurante, pub-uri sau vecini, dacă nu vom avea abonament cu Digi Sport, Dolce Sport sau … cine știe.

Discuțiile TVR din ultima vreme nu au mai vizat Euro, un subiect trecut sub tăcere. Eurovision România a fost ultima piesă de colecție oferită românilor de la Baia Mare.

Ce înseamnă naționala? Naționala înseamnă Hagi, Dan Petrescu, Gică Popescu, Florin Răducioiu sau el… magul Gicu Dobrin. Acum, Iordănescu încearcă să ne amăgească pentru niște meciuri în care se discută dacă Mutu merită să vină sau nu la lot.

Românilor li se oferea pâine și circ cândva. Fotbalul din Liga lui Mitică a fost circ ani de zile. Am plâns la ratările de la Mondiale sau Europene sau ne-am bucurat că am bătut aroganta Anglie la Euro 2000. Acum mă tem că batem Franța și se vor bucura doar o parte din români la fluierul final. Restul vor afla a doua zi. Nu credeți? România 2016 este țara tuturor posibilităților, o simțiți pe pielea voastră în fiecare zi. 

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*