Ultimele Știri

Turneul WTA de la București va avea loc până în 2018

România a organizat în premieră în acest an un turneu din circuitul feminin de tenis, BRD Bucharest Open, iar Federaţia Română de Tenis a obţinut licenţa pentru a-l organiza încă patru ani de-acum încolo.

Turneul WTA de la Bucurșeti, organizat de FRT şi Ministerul Tineretului şi Sportului, va fi prezent pe terenurile de tenis din România până, cel puţin, în 2018, în detrimentul turneului Hungarian Grand Prix de la Budapesta, care s-a desfășurat în aceeași perioadă a calendarului competițiilor de tenis din 1993 până în anul 2013.

Organizarea în continuare a celui mai mare turneu de tenis feminin din România a fost posibilă după ce preşedintele FRT, George Cosac a semnat contractul cu Jeno Marky, prorietarul turneului care de desfășura în Ungaria.

„În 2013 am demarat negocierile cu deţinătorul licenţei pentru transferarea organizării turneului Hungarian Grand Prix de la Budapesta la Bucureşti, iar anul acesta am putut organiza prima ediţie a celui mai mare turneu WTA din istoria României. Lucrurile au ieşit cum nu se poate mai bine, iar acum am reuşit să luăm licenţa acestui turneu pentru încă 4 ani, semnând contractul cu proprietarul turneului, Jeno Marky, din Ungaria”, a afirmat George Cosac.

Prima ediție a BRD Bucharest Open a avut loc în perioada 7-14 iulie 2014, la Arenele BNR din București, și a fost câștigată de Simona Halep, la simplu, și de perechea românească Alexandra Cadanțu/Elena Bogdan, la dublu.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*