Turiștii români, sfătuiți să nu călătorească în Istanbul! Anunț făcut de cea mai mare agenție de turism online din România

  • Nicoleta Ungureanu
  • 30 iunie 2016
  • Social

Cea mai mare agenție de turism online din România le recomandă turiștilor care au în plan călătorii în Istanbul să le amâne, datorită lipsei de siguranță din această perioadă.

Paravion, cea mai mare agenție de turism online din România, a anunțat că ține în permanență legătura cu toate autoritățile și companiile aeriene care efectuează zboruri către Turcia și că le va pune la dispoziție toate cele necesare clor aflați în Istanbul, pentru a se putea întoarce în siguranță acasă.

Turkish Airlines, principalul operator de zboruri din Turcia, le permite pasagerilor care au călătorii confirmate în perioada 29 iunie – 5 iulie reprogramări, rerutari, dar și rambursări ale biletelor din intervalul menționat, conform Profit.ro.

Directorul operațional al Paravion, Paul Petrișor, a călătorit în Istanbul imediat după atentate și a comunicat companiei de la fața locului, din aeroportul Ataturk, că în momentul de față situația din aeroport este sub control,

„Tocmai am aterizat pe Ataturk și pot spune că este liniște. Este vizibil gradul mai ridicat de securitate. La controlul pașaportului n-am stat mai mult decât de obicei, însă am observat mai multă lume la cozi pe zona la transit desk. Sunt multe persoane care trebuie rerutate, întrucât au pierdut conexiunile de noaptea trecută, dar stau în liniște. Mare parte dintre cursele de dimineața ale Turkish Airlines sunt anulate, dar acest lucru a fost cauzat de faptul că nu s-au operat zborurile de dus de azi-noapte. La ieșire, în zona A, unde s-au produs exploziile, este restricție”, a spus Petrișor.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *